Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Aglio olio s růžičkovou kapustou

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

mveprekova

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 15 min

30 min (15 min příprava + 15 min tepelná úprava)

Růžičková kapusta dělí strávníky na dva tábory. Pokud patříte k těm, kteří ji mají rádi, vyzkoušejte tento snadný a chutný recept. Uvařené špagety doplníme na česneku orestovanými kousky kapustiček a olivovým olejem.

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Kapustičky rozebereme na lístky, česnek nakrájíme na plátky a dáme vařit špagety do osolené vody. Krok 2: V pánvi začneme pomalu zahřívat česnek (nesmíme ho spálit, potom zhořkne), po chvíli přidáme lístky kapustiček a okořeníme chilli. Asi po 3 minutách přilijeme trochu vody z těstovin a zahříváme 1-2 minuty. Krok 3: Uvařené a scezené špagety přidáme přímo do pánve a smícháme. Podáváme polité olivovým olejem. 

TIP: Proč je růžičková kapusta nejlepší v zimě?

Zveřejněno 30. 10. 2024

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aglio olio s růžičkovou kapustou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yP6XR

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aglio olio s růžičkovou kapustou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yP6XR

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
těstoviny špagety, kapusta růžičková, česnek, olej olivový, vločky chilli, sůl

Přidat fotografie receptu