Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramboračka s dýní

Bramboračka neodmyslitelně patří k tradičním českým polévkám. Její součástí je, kromě brambor, kořenová zelenina, houby a koření. V této navíc netradičně najdeme i kousky dýně. Je tak skvělou podzimní polévkou.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

poslirecept poslirecept

Snadný

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 50 min

50 min (50 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Na troše oleje osmahneme cibuli a pokrájenou kořenovou zeleninu. Zasypeme moukou a ještě chvíli smažíme. Krok 2: Zalijeme vývarem, přidáme pokrájené brambory, dýni, houby, česnek a majoránku. Krok 3: Osolíme, opepříme, okmínujeme, dochutíme polévkovým kořením a vaříme do změknutí.

TIP: Jak udělat dobrou bramboračku

Zveřejněno 1. 11. 2024

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bramboračka s dýní

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/73nDQ

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bramboračka s dýní

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/73nDQ

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
olej, cibule, mrkev, petržel, mouka hladká, brambory, dýně hokkaido, houby, česnek, majoránka, sůl, pepř mletý, kmín drcený, vývar zeleninový, koření polévkové

Přidat fotografie receptu