Paprikáš s haluškami
Pokud máte rádi maďarskou kuchyni, připravte si o víkendu paprikáš s domácími haluškami. Příprava je jednoduchá a všichni si určitě pochutnají. Skvělý maďarský paprikáš se jistě zabydlí v repertoáru vašeho receptáře.
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Paprikáš s haluškami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/82o7m
Moje poznámka
Paprikáš s haluškami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/82o7m
Nejnovější recepty
Drůbeží sekaná se zeleninou
Přidáno před 24 minutami
Paprikáš s haluškami
Přidáno před 2 hodinami
Křehké ořechové rohlíčky ke kávě
Přidáno před 6 hodinami
Ovsený koláč s jablkami a makom
Přidáno před 7 hodinami
Rybičky z tvarohového těsta
Přidáno před 20 hodinami
Ořechová roláda s fíky a šlehačkou
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Cukrář Josef Maršálek radí, jak zajistit, aby buchty nebyly vysušené. Klíčem k úspěchu je hlavně neuspěchat přípravu
Ostravsky Gastrošef ukázal, jak na retro camping salát: Základ je ve vhodném salámu a druhu cibule, prozradil
Cukrářka Iveta Fabešová otevřela další cukrárnu. Mezi zákusky za necelých 200 Kč najdete i popcorn či kávový kelímek
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramboráky
Michaelka93 před 23 sekundami
Koprová omáčka
Kody74 před 15 minutami
Falešný španělský ptáček
Mili4 před 15 minutami
Křehký řízek z kuřecích prsou
Mikejla1981 před 20 minutami
Pizza z domácí pekárny
KubiSS1971 před 20 minutami
Jelení steak
Sahula před 1 hodinou
Masové kuličky v rajské omáčce
Ajinka01 před 3 hodinami
Vepřová panenka ve slanině
Suumaa před 4 hodinami
Květákové "mišmi"
Lucie1001 před 4 hodinami
Kefírová bábovka s vůní skořice a medu
ANDREAPRO před 4 hodinami
Suroviny:
sádlo,
cibule,
plec vepřová,
sůl,
pepř mletý,
kmín drcený,
paprika sušená sladká,
česnek,
lusk paprikový,
rajče,
vývar masový,
mouka hladká,
smetana zakysaná,
mouka polohrubá,
sůl,
vejce,
voda,
máslo
Komentáře