Čínské kuličky na kantonský způsob
Šťavnaté kuličky z mletého masa připravíme tentokrát na čínský způsob. Jsou lehce pikantní a díky použitému koření mají zajímavou chuť. Podáváme je s rýží v omáčce se žampiony a krájeným zelím.
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čínské kuličky na kantonský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZ29p
Moje poznámka
Čínské kuličky na kantonský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZ29p
Nejnovější recepty
Čínské kuličky na kantonský způsob
Přidáno před 4 hodinami
Lilek s brokolicí a bambusem v asijské omáčce
Přidáno před 6 hodinami
Rostlinný Baileys likér bez laktózy
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí řízky pečené v pečence
Přidáno před 17 hodinami
Křehké tvarohové řezy
Přidáno 24. 11. 2024 10:17
Špaldové perníčky s lipovým medem
Přidáno 24. 11. 2024 10:00
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Rychle vanilkové rohlíčky: Těsto je hotové během chvilky, na odležení stačí půl hodiny a tvarování urychlí i forma na rohlíčky
Opilý Izidor poslouží i jako skvělé vánoční cukroví: Vláčné řezy plné čokolády a rumu luxusně vypadají a božsky chutnají
Pracny voní skořicí a hřebíčkem: Podle staročeského receptu jsou plné ořechů a nejlepší jsou obalené ve vanilkovém cukru
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šlehaná pomazánka na jednohubky
Slavista62 před 2 hodinami
Čtyřdruhová sýrová pomazánka
Slavista62 před 2 hodinami
Hermelínová pomazánka na topinky
Slavista62 před 2 hodinami
Chalupářská pomazánka
Slavista62 před 2 hodinami
Pravé chilli con carne
bartaks před 5 hodinami
Dobrá pomazánka na chlebíčky
Slavista62 před 6 hodinami
Moje vaječná pomazánka
Slavista62 před 6 hodinami
Jednoduchá pomazánka na chlebíčky
Slavista62 před 6 hodinami
Suroviny:
kýta vepřová,
vejce,
ořech muškátový,
koriandr,
sůl,
pepř mletý,
chilli,
semínka sezamová,
olej,
olej,
cibule,
žampióny,
zelí,
omáčka sojová,
sůl,
cukr,
ocet,
omáčka chilli,
škrob
Komentáře