Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Portobello plněné bulgurem s balkánským sýrem a ořechy

Žampiony portobello se vyznačují svojí jemnou a lehce houbovou chutí. Jsou pevné a tak doslova lákají k naplnění, třeba bulgurem, vlašskými ořechy a balkánským sýrem. Příjemně vás překvapí svojí chutí.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

maris maris

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 30 min

40 min (10 min příprava + 30 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Troubu začneme včas nahřívat na 180 °C. Krok 2: Portobello očistíme, odkrojíme nožičky, vše vložíme do zapékací misky a zakápneme olivovým olejem. Vložíme do trouby 180 °C a pečeme cca 10 minut. Krok 3: Bulgur připravíme podle návodu na obalu. Do uvařeného bulguru přidáme nadrobno pokrájený rozmarýn, hrubě nasekané ořechy, upečené pokrájené nožičky hub, cibulovou nať a rozdrobíme balkánský sýr. Můžeme přisolit, ale balkánský sýr je dost slaný, tak podle chuti. Krok 4: Připravenou směsí naplníme portobella a vše krátce zapečeme.

TIP: Jak připravit žampiony portobello?

Zveřejněno 10. 12. 2024

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Portobello plněné bulgurem s balkánským sýrem a ořechy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zpBLy

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Portobello plněné bulgurem s balkánským sýrem a ořechy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zpBLy

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
portobello, bulgur, sýr balkánský, ořechy vlašské, rozmarýn čerstvý, cibulka jarní, olej olivový, sůl

Přidat fotografie receptu