Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pomazánka z vařeného hovězího masa

Zbývá vám kousek vařeného hovězího masa? Třeba při vaření silné polévky? Zpracujte ho v chutnou a sytou pomazánku na chléb, topinky, chuťovky či tousty. Příprava zabere pár minut a výsledek bude velmi zajímavou variantou pohoštění.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Handour Handour

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Maso nakrájíme přes vlákno na drobné kousky, salám a sýr nastrouháme na hrubém struhadle. Krok 2: Cibuli nakrájíme nadrobno. Česnek jemně nastrouháme. Kapii a petrželku nakrájíme najemno. Petrželku nasekáme nadrobno. Krok 3: K masu postupně přidáme cibuli, kapii a chilli papričku, petrželku, hořčici, majonézu, česnek. Osolíme, opepříme. Krok 4: Vše zamícháme. Pokud je pomazánka suchá, můžeme přidat 1 nebo 2 lžíce mléka. Krok 5: Pomazánku můžeme použít na chleba, topinky, chuťovky nebo tousty.

TIP: Pomazánky na topinky

Zveřejněno 16. 12. 2024

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pomazánka z vařeného hovězího masa

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NkEND

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pomazánka z vařeného hovězího masa

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NkEND

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
maso hovězí, salám lovecký, sýr tvrdý, cibule, hořčice, majonéza, kapie, petrželka, mléko, sůl, pepř mletý, česnek, chilli paprika čerstvá

Přidat fotografie receptu