Špagety s avokádem a uzeným lososem
Snadnou a voňavou omáčku připravíte pouze z několika málo ingrediencí a možná si budete chtít přidat, zvláště pokud máte rádi avokádo. Toto lahodné ovoce obohatí každý pokrm o nezaměnitelnou chuť a nádhernou vůni. Tyhle špagety si budete chtít vařit častěji.
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 12. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špagety s avokádem a uzeným lososem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L9A6w
Moje poznámka
Špagety s avokádem a uzeným lososem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L9A6w
Nejnovější recepty
Povánoční bábovka
Přidáno před 6 hodinami
Lososové chlebíčky
Přidáno před 8 hodinami
Vánoční čaj
Přidáno 24. 12. 2024 10:06
Pomazánka z pečené mrkve
Přidáno 24. 12. 2024 08:01
Čtverečky s lososovou pěnou nebo krevetami
Přidáno 23. 12. 2024 17:00
Vánoční bramborový salát s jablkem
Přidáno 23. 12. 2024 12:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Jak na česnekovou pomazánku? Tři recepty na ty nejlepší z tvarohu, z pomazánkového másla nebo z majonézy
Jako základ pro jednohubky můžete využít nejen rohlíky, ale i chleba, Tuc sušenky, okurku a další netradiční ingredience
Jak skladovat pomazánky a jak dlouho? Masové nebo rybí spotřebujte do druhého dne, zeleninové vydrží déle
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Banánovo-pudinkové řezy
Charles před 1 hodinou
Nejlepší vaječný koňak
renata.rhm před 2 hodinami
Domácí vánočka
Petulice před 7 hodinami
Vánoční polévka z kapříka (rybí)
pazderka83 24. 12. 2024 16:05
Ostrá směs z bedel na topinky
Slavista62 24. 12. 2024 15:47
Losos ve smetanové omáčce s medem
Monika Senova 24. 12. 2024 14:31
Vánočka II
pazderka83 24. 12. 2024 13:51
Pikantní brambory s česnekem a kuřecími játry
mafinka888 24. 12. 2024 12:51
Svítek do polévky
Swarofka 24. 12. 2024 12:46
Houbový kuba
Mirek1992 24. 12. 2024 11:35
Suroviny:
avokádo,
olej olivový extra virgin,
česnek,
petrželka,
šťáva citronová,
pepř,
těstoviny špagety,
losos uzený,
petrželka,
parmazán
Komentáře (1)