Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 109 kJ / 743 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,68 g |
Tuky | 49,71 g |
Vláknina | 10,12 g |
Cholesterol | 379 mg |
Sodík | 1,10 g |
Sůl | 2,75 g |
Sacharidy | 14,51 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Restovaný vývar na slanině a cibuli s nočky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jqpy
Moje poznámka
Restovaný vývar na slanině a cibuli s nočky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jqpy
Nejnovější recepty
Drobenkový koláč s pudinkem a broskvemi
Přidáno před 3 hodinami
Piškotový beránek II
Přidáno před 13 hodinami
Jidášky
Přidáno před 13 hodinami
Špenátová polévka s vajíčkem
Přidáno před 13 hodinami
Zapečená kedlubna s vejci a sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 18 hodinami
Makovec s tvarohem bez mouky (vhodný pro diabetiky)
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečené medvědí brambory
trdlo před 1 hodinou
Vepřová pečeně po frankfurtsku
ricci před 1 hodinou
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
GabKe před 1 hodinou
Kuřecí maso na kari s kokosovým mlékem a rýží
mafinka888 před 1 hodinou
Biskupský beránek - opravdový biskupák
Misa_opo před 2 hodinami
Mandarinková bábovka
Iwana666 před 2 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
JonasM před 2 hodinami
Tvarohové lívance
ovocny.caj před 3 hodinami
Nadýchaný perník
walnutka před 3 hodinami
Vepřová panenka ve slanině
Jindra100 před 3 hodinami
Tématické fráze:
panýrunk,
restované fazolky,
obalování řízků,
restované fazolky na slanině,
polévkové nočky,
restované fazolky se slaninou recept,
restované zelene fazolky recept,
restované fazolky recept,
restované zelené fazolky,
restované fazolky se slaninou,
vývar s nočky,
restovaný maso,
restované mleté maso,
panírunk,
slaninove nocky,
recepz na nočky do polévky,
recept restované fazolky se slaninou,
polévkové vývary,
slanina cibula pridame,
polevkove noky
Suroviny:
slanina,
cibule,
masox,
maso mleté,
mrkev,
petržel,
celer,
pepř,
sůl,
maggi,
vejce,
mouka hladká,
strouhanka,
zázvor mletý
Komentáře (2)