Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Knedlíky s vajíčkem jako omeleta

Knedlíky s vajíčkem jako omeleta jsou skvělým nápadem na rychlý a chutný pokrm, který využije zbytky vařených knedlíků. Tento pokrm je ideální pro ty, kteří mají rádi jednoduchá a přitom výživná jídla.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Handour Handour

Snadný

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 20 min

35 min (15 min příprava + 20 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 porce

1 velká omeleta, nebo 2 malé

1porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Na pánvi krádce orestujeme nakrájenou cibulku a slaninu, přidáme hrášek, petrželku, nakrájenou šunku, vše prohřejeme a dáme stranou do misky. Krok 2: Na pánev přidáme olej a na něm lehce opečeme na kostičky nakrájené knedlíky. Krok 3: Vajíčka prošleháme se solí a pepřem. Na knedlíky rozprostřeme směs masa a zeleniny, zalijeme vejci, přiklopíme poklicí a při mírné teplotě necháme zapékat. Krok 4: Po opečení spodní strany omeletu pomocí mělkého talíře otočíme a dopečeme i druhou stranu.

TIP: Knedlíky - co se zbylými

Zveřejněno 5. 1. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Knedlíky s vajíčkem jako omeleta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rkgmk

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Knedlíky s vajíčkem jako omeleta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rkgmk

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Dělám podobně, ale plátky knedlíků krájím jen na poloviny.

Taky takovou dělám, je to trochu změna a každý si pochutná.

Suroviny:
knedlík houskový, vejce, olej, slanina, šunka, cibule, hrášek, petrželka, sůl, pepř mletý

Přidat fotografie receptu