Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Polévka s houbovými noky

Výborná polévka se zeleninou a žampiony dobře zasytí. Přidejte do ní krupicové noky se strouhanými žampiony a jistě si velmi pochutnáte. Na přípravě není nic složitého.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Handour Handour

Snadný

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 35 min

50 min (15 min příprava + 35 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Nakrájenou zeleninu a cibuli orestujeme na másle. Zalijeme vodou, přidáme nakrájené žampiony, osolíme, opepříme a 15 minut povaříme. Krok 2: Noky: K vajíčku přidáme petrželku, nastrouhané žampiony, krupici, koření, sůl, zamícháme a podle potřeby zahustíme moukou. Krok 3: Lžičkou odkrajujeme malé kousky, které vhazujeme do polévky a povaříme 10 minut.

TIP: Jak připravit krupicové noky do polévky

Zveřejněno 6. 1. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Polévka s houbovými noky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mZ7YA

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Polévka s houbovými noky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mZ7YA

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (3)

:-)<3:yes::yes: Recept se mi líbí, zkusím s houbami lesními (žampiony nijak nevoní) snad se povede. :-K

Zajímavý nápad na houbové noky, moc se mi líbí, určitě brzy vyzkouším. Děkuji 😊

Mám ráda takové polévky.

Suroviny:
směs zeleninová, paprika čerstvá červená, cibule, žampióny, máslo, sůl, pepř mletý, vejce, žampióny, krupice, petrželka, sůl, kmín mletý, pepř mletý, květ muškátový, mouka hrubá

Přidat fotografie receptu