Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Polévka s houbovými noky

Výborná polévka se zeleninou a žampiony dobře zasytí. Přidejte do ní krupicové noky se strouhanými žampiony a jistě si velmi pochutnáte. Na přípravě není nic složitého.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Handour Handour

Snadný

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 35 min

50 min (15 min příprava + 35 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Nakrájenou zeleninu a cibuli orestujeme na másle. Zalijeme vodou, přidáme nakrájené žampiony, osolíme, opepříme a 15 minut povaříme. Krok 2: Noky: K vajíčku přidáme petrželku, nastrouhané žampiony, krupici, koření, sůl, zamícháme a podle potřeby zahustíme moukou. Krok 3: Lžičkou odkrajujeme malé kousky, které vhazujeme do polévky a povaříme 10 minut.

TIP: Jak připravit krupicové noky do polévky

Zveřejněno 6. 1. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Polévka s houbovými noky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mZ7YA

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Polévka s houbovými noky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mZ7YA

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

:-)<3:yes::yes: Recept se mi líbí, zkusím s houbami lesními (žampiony nijak nevoní) snad se povede. :-K

Zajímavý nápad na houbové noky, moc se mi líbí, určitě brzy vyzkouším. Děkuji 😊

Mám ráda takové polévky.

Suroviny:
směs zeleninová, paprika čerstvá červená, cibule, žampióny, máslo, sůl, pepř mletý, vejce, žampióny, krupice, petrželka, sůl, kmín mletý, pepř mletý, květ muškátový, mouka hrubá

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu