Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tataráček z pečeného masa

Tataráček z pečeného masa a zeleniny můžete podávat jako studenou večeři či svačinu. Na jeho přípravu využijete zbylé pečené maso i vařená vejce. Tataráček chutná skvěle na topince i jako náplň do tortilly.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

poslirecept poslirecept

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Maso, vařené vejce, sýr a cibuli nakrájíme na velice malé kostičky. Přidáme majolku, tvaroh, hořčici, petrželku, mrkev a pórek. Krok 2: Vše osolíme, opepříme a dobře promícháme. Krok 3: Jako přílohu použijeme pečivo nebo chleba a čerstvou zeleninu.

TIP: Jak připravit sýrový tatarák

Zveřejněno 9. 1. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tataráček z pečeného masa

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kR67Y

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tataráček z pečeného masa

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kR67Y

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Suroviny:
maso pečené, vejce, sýr tvrdý, cibule, majolka, tvaroh, hořčice, petrželka, mrkev, pórek, sůl, pepř mletý

Přidat fotografie receptu