Tataráček z pečeného masa
Tataráček z pečeného masa a zeleniny můžete podávat jako studenou večeři či svačinu. Na jeho přípravu využijete zbylé pečené maso i vařená vejce. Tataráček chutná skvěle na topince i jako náplň do tortilly.
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tataráček z pečeného masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kR67Y
Moje poznámka
Tataráček z pečeného masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kR67Y
Nejnovější recepty
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 7 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 12 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 20. 12. 2025 12:19:24
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 12 minutami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 23 minutami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 45 minutami
Domácí vánočka
Slaninova.L. před 47 minutami
Křupavé vafle se zmrzlinou
janakrejzarova před 54 minutami
Sekaná pečeně
bobnak před 2 hodinami
Pařížské řezy jednoduché
Koffi před 2 hodinami
Zapečené těstoviny s mletým masem a žampiony
jindrastec před 3 hodinami
Přírodní řízek z krůtího masa
Rabio před 3 hodinami
Candát po vsetínsku
Mirrika před 3 hodinami
Suroviny:
maso pečené,
vejce,
sýr tvrdý,
cibule,
majolka,
tvaroh,
hořčice,
petrželka,
mrkev,
pórek,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (1)