Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Šťáva z červené řepy

Šťáva z červené řepy je skvělou zásobárnou antioxidantů a minerálů, obzvlášťe pak draslíku. Proto se červená řepa doporučuje při snižování krevního tlaku. Šťávu můžete pít jen tak, ale využijete ji i při přípravě smoothie, marinád či omáček.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Martina68 Martina68

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Suroviny pro 2 litry

2litry

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Do horkého vývaru z červené řepy přidáme citronovou šťávu, cukr a fenykl, který je nejlepší vložit do čajového vajíčka. Krok 2: Směs přivedeme k varu a po 15 minutách slijeme do čistých skleněných lahví. Krok 3: Šťáva se dá pít studená i teplá, koncentrovaná nebo naředěná trochou vody.

TIP: Domácí smoothie z ovoce a zeleniny

Zveřejněno 13. 1. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Šťáva z červené řepy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Z6Zm8

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Šťáva z červené řepy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Z6Zm8

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
řepa červená, šťáva citronová, fenykl, cukr

Přidat fotografie receptu