Králičí stehna na medu a hořčici
Jemné králičí maso je velmi zdravé a můžete ho připravit na mnoho způsobů. Ochutnejte ho v zajímavé omáčce ochucené medem a hořčicí a určitě si pochutnáte. Na přípravě není nic složitého.
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králičí stehna na medu a hořčici
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZ7G3
Moje poznámka
Králičí stehna na medu a hořčici
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZ7G3
Nejnovější recepty
Kuřecí kapsa se zeleninovým salátem (pro diabetiky)
Přidáno před 11 hodinami
Škubánky se zelím z červené řepy
Přidáno před 12 hodinami
Kapustový závitek s houbami a vejcem
Přidáno před 12 hodinami
Brokolicový nákyp s mrkví a sýrem
Přidáno před 13 hodinami
Obalený květák z remosky
Přidáno před 13 hodinami
Sušenky z mandlové mouky
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jarní salát s vajíčky a zálivkou
JaromiraVlasakova před 8 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Milahu před 8 hodinami
Zelí s medem
pajaheltuska před 9 hodinami
Krkovice pečená na hlávkovém zelí
Sahula před 10 hodinami
Netradiční dušené kysané zelí s přírodní krkovicí
Sahula před 10 hodinami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
Suz4n před 10 hodinami
Španělské ptáčky se smetanovou omáčkou
Andyzvesnice před 11 hodinami
Netradiční cibulačka se žampiony
Andyzvesnice před 11 hodinami
Pikantní čočka
Karel849 před 11 hodinami
Zapečené brambory s brokolicí a kuřecím masem
JanaVoza před 12 hodinami
Suroviny:
stehno králičí,
sůl,
pepř mletý,
olej olivový,
cibule,
česnek,
koření provensálské,
med tekutý,
hořčice dijonská,
víno bílé,
vývar zeleninový,
mouka hladká
Komentáře