Králičí stehna z Křižanovského polesí
Lahodná králičí stehna na slanině se zeleninou a houbami rozhodně stojí za vyzkoušení. V pokrmu vyniká chuť vína a divokého koření a je zjemněný smetanou. Můžete ho směle podávat při jakékoliv slanostní příležitosti. Jako příloha se hodí hrnkové nebo karlovarské knedlíky, ale třeba také bramborové gnocchi.
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králičí stehna z Křižanovského polesí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9r3Gz
Moje poznámka
Králičí stehna z Křižanovského polesí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9r3Gz
Nejnovější recepty
Koňaková bábovka II
Přidáno před 5 hodinami
Oblíbený salát I
Přidáno před 6 hodinami
Zelňačka s klobásou I
Přidáno před 6 hodinami
Rilletes
Přidáno před 6 hodinami
Masové koule plněné kapustičkami
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí paličky v bramborovém kabátku
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Fidel Castro snídal křepelčí vejce a tak miloval mléko, že nechal pro své potřeby vyšlechtit krávu s nadprůměrnou dojivostí
Kávové řezy jsou vynikajícím moučníkem nejen ke kávě. Využijte silnou kávu bez lógru a nechte rozetřený krém vychladit
Játrová rýže jako vynikající zavářka do polévky: Mini alternativa knedlíčků je snazší na přípravu, hlavní je směs pořádně ochutit
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Americké okurky
Tonja před 2 hodinami
Kuře na celeru
radrom před 3 hodinami
Kachna bez práce
Joey1 před 4 hodinami
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
Petule123 před 5 hodinami
Indická polévka s červenou čočkou
ma.cinkova před 6 hodinami
Hermelínový salát se šunkou
Panova před 7 hodinami
Bulgurové placky s lilkem (kibbeh)
Antonausprag před 9 hodinami
Žebírka na medu
moury7 před 10 hodinami
Francouzské brambory
Hahan před 10 hodinami
Suroviny:
stehno králičí,
slanina,
mrkev,
celer,
cibule,
houby,
sádlo,
mouka hladká,
víno bílé,
smetana ke šlehání,
sůl,
pepř mletý,
kmín celý,
jalovec,
tymián,
koření nové koření
Komentáře