Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Caprese z pečené řepy

Jednoduchý italský salát z ostrova Capri kombinuje chuť mozzarelly, rajčat a bazalky. Ochutnejte ho v trochu pozměněné verzi, ve které rajčata nahradíte plátky pečené řepy.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

poslirecept poslirecept

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 40 min

60 min (20 min příprava + 40 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Řepy pokapeme olivovým olejem, pomažeme prolisovaným česnekem, posypeme rozmarýnem, okořeníme solí, pepřem a zabalíme do alobalu. Krok 2: Dáme péct do trouby rozehřáté na 200 °C na 40 minut. Krok 3: Upečenou řepu nakrájíme na plátky spolu s mozzarellou a střídavě pokládáme na talíř. Ozdobíme bazalkou.

TIP: Další skvělé recepty s červenou řepou

Zveřejněno 26. 1. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Caprese z pečené řepy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/68YxO

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Caprese z pečené řepy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/68YxO

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
řepa červená, olej olivový, česnek, rozmarýn, sůl, pepř mletý, sýr mozzarella, bazalka čerstvá

Přidat fotografie receptu