Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Losos s celerovo-bramborovou kaší

Delikátní losos si zaslouží jednoduchou úpravu, která nepřebije jeho jemnou chuť. Stačí ho bez složitého dochucování upéct na másle. Podáváme ho se zajímavou celerovo-bramborovou kaší.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

poslirecept poslirecept

Středně náročný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 35 min

45 min (10 min příprava + 35 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Lososa umyjeme a osolíme. Plech vyložíme pečicím papírem, položíme na něj máslo a poté rybu a pečeme v troubě předehřáté na 200 °C asi 35 minut. Krok 2: Mezitím brambory a celer uvaříme v osolené vodě. Pak je s horkým mlékem a kouskem másla rozmixujeme. Krok 3: Podáváme k lososu, doplníme salátem a rajčátky.

TIP: Další oblíbené pokrmy s lososem

Zveřejněno 28. 1. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Losos s celerovo-bramborovou kaší

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Z6Zy5

Další recepty

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Losos s celerovo-bramborovou kaší

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Z6Zy5

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
losos, sůl, máslo, brambory, mléko, celer, salát, rajče cherry

Přidat fotografie receptu