Zapékaná mrkev s brynzou
Hlavní roli v tomto jednoduchém jídle hraje obyčejná mrkev. Její sladká chuť se skvěle doplňuje se smetanovou omáčkou a jemně pikantní brynzou. Mrkev s omáčkou zapečeme a podáváme s novými bramborami.
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapékaná mrkev s brynzou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1wVqm
Moje poznámka
Zapékaná mrkev s brynzou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1wVqm
Nejnovější recepty
Tuňákový salát v tortille
Přidáno před 1 hodinou
Sekaná se sýrem a sušenými houbami
Přidáno před 1 hodinou
Bramborové placky s jitrničkou
Přidáno před 6 hodinami
Bramborové placky plněné brynzou
Přidáno před 6 hodinami
Bramborové krokety jako chuťovky
Přidáno před 6 hodinami
Smažený bramborový knedlík v těstíčku
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Extra rychlé lívance
Orisek před 15 sekundami
Rolovaný hovězí pupek s mrkvovým terčem
Neregistrovaný před 1 minutou
Indické placky naan z pánve (bez droždí)
Neregistrovaný před 2 minutami
Párky v tortille
Neregistrovaný před 3 minutami
Hrnková bábovka
Neregistrovaný před 3 minutami
Zelňačka z uzených žeber
Merylas před 4 minutami
Lasagne s masovo-jáhlovou náplní
Neregistrovaný před 5 minutami
Pečený zázvorový čaj s citrusy
Neregistrovaný před 11 minutami
Hovězí ve švestkové omáčce s červeným vínem
Neregistrovaný před 13 minutami
Sekaná se sýrem a sušenými houbami
Neregistrovaný před 20 minutami
Suroviny:
mrkev,
sůl,
máslo,
mouka hladká,
mléko,
smetana,
brynza,
žloutek,
tuk,
strouhanka
Komentáře