Zapékaná mrkev s brynzou
Hlavní roli v tomto jednoduchém jídle hraje obyčejná mrkev. Její sladká chuť se skvěle doplňuje se smetanovou omáčkou a jemně pikantní brynzou. Mrkev s omáčkou zapečeme a podáváme s novými bramborami.
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapékaná mrkev s brynzou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1wVqm
Moje poznámka
Zapékaná mrkev s brynzou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1wVqm
Nejnovější recepty
Tuňákový salát v tortille
Přidáno před 6 hodinami
Sekaná se sýrem a sušenými houbami
Přidáno před 6 hodinami
Bramborové placky s jitrničkou
Přidáno před 11 hodinami
Bramborové placky plněné brynzou
Přidáno před 11 hodinami
Bramborové krokety jako chuťovky
Přidáno před 11 hodinami
Smažený bramborový knedlík v těstíčku
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí křupavé rohlíky
Neregistrovaný před 31 minutami
Dělbuchy
Neregistrovaný před 36 minutami
Jablkový koláč
L.Komrska před 1 hodinou
Bramborové lokše (patenty, laty)
Neregistrovaný před 1 hodinou
Nadýchaný piškotový korpus
Neregistrovaný před 1 hodinou
Paella Valenciana a Paella de Marisco
Neregistrovaný před 1 hodinou
Linecký moučník s ovocem
Neregistrovaný před 1 hodinou
Duo řezy s mákem a povidlovou náplní
Neregistrovaný před 1 hodinou
Jednoduchá pomazánka s avokádem a vejci
Neregistrovaný před 2 hodinami
Slané muffiny
Neregistrovaný před 2 hodinami
Suroviny:
mrkev,
sůl,
máslo,
mouka hladká,
mléko,
smetana,
brynza,
žloutek,
tuk,
strouhanka
Komentáře