Játra na slanině se špenátovými haluškami
Kuřecí játra jsou velmi lahodná a bohatá na živiny. Kromě klasické přípravy na cibulce skvěle chutnají i se slaninou a trochou zeleniny. Jako přílohu zvolíme zelené špenátové halušky.
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játra na slanině se špenátovými haluškami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R680O
Moje poznámka
Játra na slanině se špenátovými haluškami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R680O
Nejnovější recepty
Domácí arašídový nugát
Přidáno před 43 minutami
Rolády z plněné tortilly
Přidáno před 12 hodinami
Plněné hvězdičky z listového těsta
Přidáno před 12 hodinami
Chuťovky s kuřecím raráškem
Přidáno před 12 hodinami
Uherské řezy z Jičínského salámu Pikant
Přidáno před 12 hodinami
Datlové kuličky
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánočka II
JajkaP před 11 minutami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
chatrca před 1 hodinou
Rychlá rajská omáčka
MichalP před 8 hodinami
Vajíčka z trouby
Sahula před 9 hodinami
Chleba ve vajíčku jinak
Sahula před 9 hodinami
Šťouchané brambory s cibulkou a smetanou
jitka cerna před 9 hodinami
Kari s červenou čočkou a brokolicí
monyss před 10 hodinami
Vepřové maso v mrkvi
Evellinka před 10 hodinami
Pařížské rohlíčky (škaredé rohlíčky)
Fitulka před 11 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
MarieBrozova před 12 hodinami
Suroviny:
brambory,
vejce,
mouka polohrubá,
špenát čerstvý,
sůl,
olej,
játra drůbeží,
slanina,
pepř mletý,
cibule,
vývar drůbeží,
koření bylinkové,
česnek,
paprika čerstvá zelená,
hrášek,
mouka hladká,
sůl
Komentáře (1)