Celer v pivním těsíčku
Aromatický bulvový celer obvykle používáme jako součást omáček a polévek. V tomto jídle si jeho zajímavou chuť vychutnáme naplno. Obalený do pivního těstíčka ho dozlatova osmažíme a podáváme se studenou pažitkovou omáčkou.
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Celer v pivním těsíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1wVnV
Moje poznámka
Celer v pivním těsíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1wVnV
Nejnovější recepty
Red velvet brownies s tvarohem
Přidáno před 53 minutami
Tuňákový salát v tortille
Přidáno před 15 hodinami
Sekaná se sýrem a sušenými houbami
Přidáno před 16 hodinami
Bramborové placky s jitrničkou
Přidáno před 20 hodinami
Bramborové placky plněné brynzou
Přidáno před 20 hodinami
Bramborové krokety jako chuťovky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Domácí kmínový chleba: Má křupavou kůrku, vláčnou střídku a úžasně voní. Z droždí je snazší na přípravu než z kvásku
Jihočeský kočičák neboli lepenice podle Pepy Nemravy: Skvěle k němu pasuje pečená krkovice, říká kuchař
Hrnková buchta s tvarohem: Dokonale vláčný a jemně nadýchaný moučník voní kakaem a vanilkou, na přípravu je snadný
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí prso na másle s restovaným pórkem a žampiony
Neregistrovaný před 1 minutou
Výborná fazolová polévka
Barbora562000 před 7 minutami
Vepřové nudličky s kari omáčkou
Neregistrovaný před 10 minutami
Šípková omáčka gratte cul
Neregistrovaný před 12 minutami
Pravá jihočeská kulajda
Neregistrovaný před 16 minutami
Pařížský salát
Suzy8 před 17 minutami
Citrónka
Neregistrovaný před 18 minutami
Bramborové šišky 2
Neregistrovaný před 18 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
Neregistrovaný před 19 minutami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Neregistrovaný před 22 minutami
Suroviny:
celer,
sůl,
ocet,
pivo světlé,
vejce,
mouka hladká,
květ muškátový,
olej,
smetana zakysaná,
pažitka,
sůl
Komentáře