Celer v pivním těsíčku
Aromatický bulvový celer obvykle používáme jako součást omáček a polévek. V tomto jídle si jeho zajímavou chuť vychutnáme naplno. Obalený do pivního těstíčka ho dozlatova osmažíme a podáváme se studenou pažitkovou omáčkou.
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Celer v pivním těsíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1wVnV
Moje poznámka
Celer v pivním těsíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1wVnV
Nejnovější recepty
Red velvet brownies s tvarohem
Přidáno před 3 hodinami
Smetanová rýže se zeleninou a žampiony
Přidáno před 4 hodinami
Tuňákový salát v tortille
Přidáno před 18 hodinami
Sekaná se sýrem a sušenými houbami
Přidáno před 19 hodinami
Bramborové placky s jitrničkou
Přidáno před 23 hodinami
Bramborové placky plněné brynzou
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Domácí kmínový chleba: Má křupavou kůrku, vláčnou střídku a úžasně voní. Z droždí je snazší na přípravu než z kvásku
Jihočeský kočičák neboli lepenice podle Pepy Nemravy: Skvěle k němu pasuje pečená krkovice, říká kuchař
Hrnková buchta s tvarohem: Dokonale vláčný a jemně nadýchaný moučník voní kakaem a vanilkou, na přípravu je snadný
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cookies s čokoládou
Neregistrovaný před 1 minutou
Sójové maso s těstovinami
Neregistrovaný před 1 minutou
Tibetská kefírová houba
Neregistrovaný před 4 minutami
Panenští Ondrášci
Neregistrovaný před 8 minutami
Pórkový smetanový krém se sýrovými tousty
Neregistrovaný před 8 minutami
Bavorská polévka
Kajkajak před 9 minutami
Kynuté borůvkové knedlíky
klara.zogatova před 11 minutami
Medovník se dvěma druhy krémů
Neregistrovaný před 12 minutami
Rajská omáčka s karbanátkem
Martin87 před 12 minutami
Škvarkové placky ze staré kuchařky
Neregistrovaný před 13 minutami
Suroviny:
celer,
sůl,
ocet,
pivo světlé,
vejce,
mouka hladká,
květ muškátový,
olej,
smetana zakysaná,
pažitka,
sůl
Komentáře