Vločková polévka se zeleninou
Jednoduchou, rychlou a sytou polévku plnou pěkně barevné zeleniny podáváme posypanou čerstvými voňavými bylinkami. K zahuštění postačí ovesné vločky, nepřidáváme do ní tedy žádnou mouku.
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vločková polévka se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpqEZ
Moje poznámka
Vločková polévka se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpqEZ
Nejnovější recepty
Restovaná zelenina s volskými oky (vhodné pro diabetiky typu 2)
Přidáno před 7 hodinami
Red velvet brownies s tvarohem
Přidáno před 11 hodinami
Smetanová rýže se zeleninou a žampiony
Přidáno před 11 hodinami
Tuňákový salát v tortille
Přidáno 30. 1. 2025 18:00
Sekaná se sýrem a sušenými houbami
Přidáno 30. 1. 2025 17:17
Bramborové placky s jitrničkou
Přidáno 30. 1. 2025 12:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Domácí kmínový chleba: Má křupavou kůrku, vláčnou střídku a úžasně voní. Z droždí je snazší na přípravu než z kvásku
Jihočeský kočičák neboli lepenice podle Pepy Nemravy: Skvěle k němu pasuje pečená krkovice, říká kuchař
Hrnková buchta s tvarohem: Dokonale vláčný a jemně nadýchaný moučník voní kakaem a vanilkou, na přípravu je snadný
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pomazánka z vepřové konzervy
Neregistrovaný před 1 minutou
Cottage cheesecake
Neregistrovaný před 1 minutou
Krkovička na česneku
Neregistrovaný před 6 minutami
Salát - vzpomínka na Itálii
Neregistrovaný před 12 minutami
Červená řepa-salát
Lucie1001 před 16 minutami
Nivová omáčka
Neregistrovaný před 16 minutami
Pečená plněná kotleta
Neregistrovaný před 19 minutami
Pikantní mrkvový salát s řeřichou
Neregistrovaný před 21 minutami
Šalamounova buchta
Neregistrovaný před 21 minutami
Vepřové špízy
Neregistrovaný před 27 minutami
Suroviny:
olej olivový,
vločky ovesné,
mrkev,
celer,
kapusta,
voda,
koření nové koření,
pepř,
sůl,
koření polévkové,
libeček čerstvý,
nať petrželová
Komentáře