Fazolová polévka s jáhlami
Polévky z luštěnin jsou velmi vydatné a v chladných dnech i příjemně zahřejí. Do této polévky navíc kromě fazolí přidáme i jáhly, které ji pěkně zahustí, a smetanu pro zjemnění.
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazolová polévka s jáhlami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L9A2X
Moje poznámka
Fazolová polévka s jáhlami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L9A2X
Nejnovější recepty
Restovaná zelenina s volskými oky (vhodné pro diabetiky typu 2)
Přidáno před 9 hodinami
Red velvet brownies s tvarohem
Přidáno před 13 hodinami
Smetanová rýže se zeleninou a žampiony
Přidáno před 14 hodinami
Tuňákový salát v tortille
Přidáno 30. 1. 2025 18:00
Sekaná se sýrem a sušenými houbami
Přidáno 30. 1. 2025 17:17
Bramborové placky s jitrničkou
Přidáno 30. 1. 2025 12:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Domácí kmínový chleba: Má křupavou kůrku, vláčnou střídku a úžasně voní. Z droždí je snazší na přípravu než z kvásku
Jihočeský kočičák neboli lepenice podle Pepy Nemravy: Skvěle k němu pasuje pečená krkovice, říká kuchař
Hrnková buchta s tvarohem: Dokonale vláčný a jemně nadýchaný moučník voní kakaem a vanilkou, na přípravu je snadný
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová bratislavská plec
Neregistrovaný před 7 minutami
Holandské řízky
Neregistrovaný před 10 minutami
Kachní stehna na zelí
Neregistrovaný před 13 minutami
Avokádová omeleta bez mouky (vhodné pro diabetiky typu 2)
Neregistrovaný před 15 minutami
Sušená krkovice à la capocollo
Neregistrovaný před 33 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
Neregistrovaný před 39 minutami
Kuře à la kachna
Neregistrovaný před 40 minutami
Sádlové mini rohlíčky
Lucie Hertlova před 43 minutami
Smažené vdolky
Neregistrovaný před 54 minutami
Zapečený řapíkatý celer s rajčaty a sýry
Neregistrovaný před 1 hodinou
Suroviny:
fazole bílé,
mrkev,
jáhly,
olej,
cibule,
zázvor čerstvý,
mouka hladká,
vývar masový,
smetana na vaření,
mléko,
sůl,
petrželka
Komentáře