Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Drůbeží játra "Pendolino"

Drůbeží játra jsou chutným a výživným pokrmem s vysokým obsahem železa a vitamínů. Tato játra se často připravují různými způsoby, od jednoduchého vaření až po kombinaci s dalšími ingrediencemi, jako jsou cibule, bylinky a koření, které dodávají pokrmu výjimečnou chuť.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Chlebajez Chlebajez

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 15 min

20 min (5 min příprava + 15 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 porce

1porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Játra očistíme a odblaníme. Můžeme je nechat vcelku. Krok 2: Vložíme do horké vody, do které jsme přidali sójovou omáčku, sůl, pepř a vaříme asi 15 minut. Krok 3: Podáváme jako svačinku s kečupem, hořčicí a plátkem cibule.

TIP: Jak připravit játra - rady a tipy

Zveřejněno 5. 2. 2025

Poznámka autora Chlebajez

Šťavnatou a rychlou svačinkou potěšíte mlsouny i bez přílohy. Další varianty o množstvi a možných přílohách nechávam na vás...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Drůbeží játra "Pendolino"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xkoAr

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Drůbeží játra "Pendolino"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xkoAr

Marie

Suroviny:
játra drůbeží, pepř, omáčka sojová sladká, sůl, voda

Přidat fotografie receptu