Řecká kuřecí polévka - Avgolemono
Typickou polévkou pro řeckou kuchyň je Avgolemono, kterou si můžete dopřát i v letních dnech, kuřecí polévka se žloutky, dochucená citronem, vás příjemně osvěží. Neváhejte a pusťte se do její přípravy.
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Řecká kuřecí polévka - Avgolemono
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2kGZJ
Moje poznámka
Řecká kuřecí polévka - Avgolemono
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2kGZJ
Nejnovější recepty
Zapečené nachos
Přidáno před 3 hodinami
Řecká kuřecí polévka - Avgolemono
Přidáno před 15 hodinami
Škvarková pomazánka jako od řezníka
Přidáno před 16 hodinami
Sametové red velvet dortíky
Přidáno před 17 hodinami
Zimní polévka
Přidáno před 18 hodinami
Okurkové závitky v rohlíku
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kolínkoto s mletým masem
bajoo před 4 minutami
Esíčka
Neregistrovaný před 4 minutami
Domácí sušené maso - jerky
Neregistrovaný před 5 minutami
Babiččiny kynuté buchty
Neregistrovaný před 12 minutami
Mrkvový koláč
Neregistrovaný před 13 minutami
Krůtí prso na hořčici s rýží
Neregistrovaný před 19 minutami
Křupavá makrela
Neregistrovaný před 19 minutami
Rychlé špagety s tuňákem a rajčaty
Neregistrovaný před 20 minutami
Bůčková roláda
Neregistrovaný před 22 minutami
Výpečky ze skopového masa
Neregistrovaný před 26 minutami
Suroviny:
kuře,
sůl,
pepř celý,
bobkový list,
tymián sušený,
cibule,
voda,
pórek,
mrkev,
rýže,
olej olivový extra virgin,
pepř mletý,
žloutek,
citron,
citron
Komentáře