Kroupový pilaf
Kroupy patří mezi tradiční suroviny české kuchyně. Pokud si s nimi příliš nevíte rady, vyzkoušejte toto dobré a vydatné jídlo s kroupami a mletým vepřovým masem. Není to nic složitého a jistě si pochutnáte.
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kroupový pilaf
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6WVX
Moje poznámka
Kroupový pilaf
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6WVX
Nejnovější recepty
Smažený plněný pórek
Přidáno před 1 hodinou
Cuketové knedlíky s uzeným masem a cuketovým zelím
Přidáno před 1 hodinou
Nejjednodušší cottage pomazánka
Přidáno před 9 hodinami
Jogurtová bábovka s čokoládovými rozinkami
Přidáno před 9 hodinami
Rychlé tvarohovo-smetanové pohárky s čokoládou a ovocem
Přidáno před 21 hodinami
Houbové fleky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Česnek naložený v oleji a soli
Neregistrovaný před 1 minutou
Dietní langoše
Neregistrovaný před 2 minutami
Květákový mozeček
Neregistrovaný před 3 minutami
Knedlíky bez mouky, vajec
Neregistrovaný před 3 minutami
Smažený plněný pórek
Neregistrovaný před 11 minutami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Neregistrovaný před 11 minutami
Peřinková buchta s pudinkem
Neregistrovaný před 14 minutami
Červená zelnice
Lucijanah před 23 minutami
Cuketové knedlíky s uzeným masem a cuketovým zelím
Neregistrovaný před 26 minutami
Vanilkové cupcakes podle Mišky Kuličky
Neregistrovaný před 39 minutami
Suroviny:
plec vepřová,
cibule,
česnek,
rajče,
kroupy,
sůl,
pepř mletý,
paprika sušená sladká,
olej,
sádlo,
petrželka
Komentáře