Pohankové rizoto s ředkví
Pohanka je lehce stravitelná a obsahuje mnoho cenných živin. Při vhodné přípravě je velmi chutná. Připravit z ní můžeme například pokrm ve stylu rizota se zeleninovou směsí.
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pohankové rizoto s ředkví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxA3R
Moje poznámka
Pohankové rizoto s ředkví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxA3R
Nejnovější recepty
Jahodovo-tvarohová zmrzlina
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové s cibulovou omáčkou a paloučkovým knedlíkem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 13 hodinami
Roláda s kopřivami
Přidáno před 13 hodinami
Pletýnky s čokoládou a kávou
Přidáno před 14 hodinami
Rýžová svačinka
Přidáno před 15 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a broskvemi
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocné tvarohové knedlíky
Yennefer1 před 1 hodinou
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Antonausprag před 6 hodinami
Bleskový kynutý mazanec
Konsel před 6 hodinami
Banánová bábovka
Monika146 před 7 hodinami
Valašské frgály
Mili5 před 7 hodinami
Boloňská omáčka
Sally.K51 před 8 hodinami
Citronová buchta s tvarohem
JarkaT před 9 hodinami
Vepřové kostky po bratislavsku
Houska68 před 11 hodinami
Výborné kynuté těsto
Nadezda76 před 12 hodinami
Borůvkové muffiny
NikolaV před 12 hodinami
Suroviny:
pohanka lámanka,
voda,
olej,
sůl,
pepř mletý,
cibule,
česnek,
ředkev bílá,
paprika čerstvá žlutá,
mrkev,
sýr nastrouhaný
Komentáře