Pohankové rizoto s ředkví
Pohanka je lehce stravitelná a obsahuje mnoho cenných živin. Při vhodné přípravě je velmi chutná. Připravit z ní můžeme například pokrm ve stylu rizota se zeleninovou směsí.
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pohankové rizoto s ředkví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxA3R
Moje poznámka
Pohankové rizoto s ředkví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxA3R
Nejnovější recepty
Restované kuřecí prso se žampiony a mrkví (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 12 hodinami
Zdravá snídaně nejen pro diabetiky
Přidáno před 13 hodinami
Lehký salát s balkánským sýrem i pro diabetiky
Přidáno před 13 hodinami
Focaccia z červené čočky bez mouky (pro diabetiky)
Přidáno před 13 hodinami
Smažený celer se sýrem
Přidáno před 15 hodinami
Staročeská pikantní drůbeží játra s fazolemi
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Neregistrovaný před 17 minutami
Šoulet
Neregistrovaný před 24 minutami
Tibetská kefírová houba
Neregistrovaný před 53 minutami
Suchošová rybí pomazánka
Neregistrovaný před 57 minutami
Štrúdl podle babičky Terezy Bebarové
Neregistrovaný před 1 hodinou
Hlučínské koláče
Neregistrovaný před 2 hodinami
Zapečené rohlíky
Neregistrovaný před 2 hodinami
Buchta "Orgasmus"
Neregistrovaný před 3 hodinami
Rajská omáčka s hovězím masem a domácím houskovým knedlíkem
Neregistrovaný před 5 hodinami
Čočka na kyselo
Neregistrovaný před 5 hodinami
Suroviny:
pohanka lámanka,
voda,
olej,
sůl,
pepř mletý,
cibule,
česnek,
ředkev bílá,
paprika čerstvá žlutá,
mrkev,
sýr nastrouhaný
Komentáře