Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Červená řepa s fetou a rukolou

Z tenkých plátků červené řepy připravíme bezmasou variantu carpaccia. Výraznou zeleninu doplní lněná semínka, lahodný sýr řeckého původu feta a lístky rukoly. Pro zvýraznění a propojení chutí zakápněte talíř navíc kvalitním olivovým olejem.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Suroviny pro 1 porce

1porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Uvařenou a oloupanou řepu nakrájíme na tenké plátky. Krok 2: Poklademe na talíř, osolíme, opepříme, pokapeme olivovým olejem a posypeme rozdrobenou fetou. Krok 3: Nakonec přidáme rukolu a posypeme semínky.

TIP: Červená řepa v kuchyni

Zveřejněno 15. 2. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Červená řepa s fetou a rukolou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v2mAg

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Červená řepa s fetou a rukolou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v2mAg

Marie

Suroviny:
řepa červená, sůl, pepř mletý, olej olivový, semínka lněná, sýr feta, rukola

Přidat fotografie receptu