Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plec s kedlubnou

Z vepřového masa připravíme mnoho různých pokrmů. Se svěžími kedlubnami můžeme uvařit směs s kousky vepřové plece. Tu stačí dochutit kmínem, solí a pepřem a podlít vývarem, aby bylo i dostatek omáčky.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

kremik kremik

Snadný

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 60 min

75 min (15 min příprava + 60 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Na sádle osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli dozlatova. Poté k ní přidáme na plátky pokrájené maso a orestujeme. Krok 2: Přidáme vývar nebo vodu a masox, pepř dle chuti, sůl i kmín a necháme vařit doměkka. Krok 3: Když je maso měkké, přidáme kedlubny, které nakrájíme na menší plátky a necháme povařit. Krok 4: Hotové dochutíme podle potřeby a podáváme třeba s houskovým knedlíkem.

TIP: Oblíbené recepty s kedlubnou

Zveřejněno 16. 2. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Plec s kedlubnou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mZ7oE

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Plec s kedlubnou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mZ7oE

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
plec vepřová, kedlubna, cibule, pepř, sůl, kmín celý, sádlo, vývar masový

Přidat fotografie receptu