Plec s kedlubnou
Z vepřového masa připravíme mnoho různých pokrmů. Se svěžími kedlubnami můžeme uvařit směs s kousky vepřové plece. Tu stačí dochutit kmínem, solí a pepřem a podlít vývarem, aby bylo i dostatek omáčky.
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plec s kedlubnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZ7oE
Moje poznámka
Plec s kedlubnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZ7oE
Nejnovější recepty
Špíz s brokolicí
Přidáno před 2 hodinami
Chuťovky na oslavu z listového těsta
Přidáno před 5 hodinami
Vaječná pomazánka s česnekem a vlašskými ořechy
Přidáno před 5 hodinami
Makovo-jablečné muffiny
Přidáno před 6 hodinami
Mandlová vláčná bábovka
Přidáno před 8 hodinami
Delikátní vajíčkový salát
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Křehké sýrové tyčky
Neregistrovaný před 24 sekundami
Mandlové obláčky s medem
Neregistrovaný před 31 sekundami
Pečená játra v alobalu
Neregistrovaný před 1 minutou
Bramborové taštičky s povidlím
Neregistrovaný před 1 minutou
Sýrová pomazánka à la tvarohová
Neregistrovaný před 2 minutami
Mungo salát
Neregistrovaný před 2 minutami
Nakládané maso od tchýně
Neregistrovaný před 4 minutami
Rajčátková pětiminutovka z mikrovlnky
Neregistrovaný před 5 minutami
Brokolicový prejt - pro nejmenší
Neregistrovaný před 5 minutami
Borůvková roláda s krémem
Neregistrovaný před 6 minutami
Suroviny:
plec vepřová,
kedlubna,
cibule,
pepř,
sůl,
kmín celý,
sádlo,
vývar masový
Komentáře