Plec s kedlubnou
Z vepřového masa připravíme mnoho různých pokrmů. Se svěžími kedlubnami můžeme uvařit směs s kousky vepřové plece. Tu stačí dochutit kmínem, solí a pepřem a podlít vývarem, aby bylo i dostatek omáčky.
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plec s kedlubnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZ7oE
Moje poznámka
Plec s kedlubnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZ7oE
Nejnovější recepty
Vepřové s houbami
Přidáno před 4 hodinami
Špíz s brokolicí
Přidáno před 16 hodinami
Chuťovky na oslavu z listového těsta
Přidáno před 18 hodinami
Vaječná pomazánka s česnekem a vlašskými ořechy
Přidáno před 19 hodinami
Makovo-jablečné muffiny
Přidáno před 20 hodinami
Mandlová vláčná bábovka
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Roláda na mangoldu
Neregistrovaný před 45 sekundami
Buřty / klobásky v leču pečené
Neregistrovaný před 48 sekundami
Chutné vafle
Neregistrovaný před 1 minutou
Masová směs ve vlastní šťávě
Neregistrovaný před 2 minutami
Naan chléb - pokus jedna
Neregistrovaný před 2 minutami
Bezlepkové banánové sušenky
Neregistrovaný před 3 minutami
Podmáslový chléb s kváskem (z DP)
Neregistrovaný před 3 minutami
Plněné kuřecí řízky (závitky)
Neregistrovaný před 3 minutami
Vánočka podle babičky ze Solan
Neregistrovaný před 3 minutami
Bramborové šišky
Neregistrovaný před 4 minutami
Suroviny:
plec vepřová,
kedlubna,
cibule,
pepř,
sůl,
kmín celý,
sádlo,
vývar masový
Komentáře