Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suchošová rybí pomazánka

Rybičková pomazánka je stálicí mezi svačinovými pochoutkami. Každý má ten svůj osvědčený recept. Vyzkoušet tak můžete i tento, s vajíčky, lahodným tučným tvarohem a sýrem. Na čerstvém pečivu chutná opravdu nejlépe.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Suchos182 Suchos182

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 10 min

40 min (30 min příprava + 10 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Nejdříve uvaříme vejce natvrdo. Necháme je vychladnout, oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle. Krok 2: Rybičky v konzervě otevřeme a vylejeme z nich všechen olej, dáme do mísy a vidličkou rozmělníme. Krok 3: Obě cibule nakrájíme na co nejmenší kousky. Okurku nastrouháme také najemno. Krok 4: A teď už jen vše smícháme dohromady. Sůl a pepř dáme podle chuti. Pokud máme čerstvou pažitku, můžeme ji do pomazánky také přidat. Krok 5: Podáváme na chlebu nebo rohlíku.

TIP: Jak dozdobit rybí pomazánku

Zveřejněno 16. 2. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Suchošová rybí pomazánka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BB152

Další recepty

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Suchošová rybí pomazánka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BB152

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
rybičky v oleji, vejce, tvaroh plnotučný, sýr tavený, cibule bílá, cibule červená, hořčice plnotučná, majonéza, okurka čerstvá, máslo, sůl, pepř mletý, pažitka

Přidat fotografie receptu