Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jáhlová kaše s jablky

I mlsání může být zdravé, stačí zvolit správné suroviny. Tuto lahodnou kaši připravíme z jáhel, které jsou dobře stravitelné a plné důležitých minerálů a vitamínů. Přidáme jablka provoněná skořicí a osladíme medem.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

poslirecept poslirecept

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 15 min

20 min (5 min příprava + 15 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Jablka oloupeme, nakrájíme nadrobno, dáme do kastrolu, polijeme je citronovou šťávou, posypeme skořicí a rozvaříme. Krok 2: Mezitím vařící vodou spaříme jáhly a necháme z nich vodu odkapat. Dáme je do kastrolu, podlijeme vodou (podobně jako rýži) a podusíme doměkka. Krok 3: Uvařené jáhly promícháme s jablky a podáváme slazené medem nebo cukrem.

TIP: Jak vařit jáhly

Zveřejněno 18. 2. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jáhlová kaše s jablky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mZ7JE

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jáhlová kaše s jablky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mZ7JE

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
jablko, citron, skořice, jáhly, med

Přidat fotografie receptu