Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Chuťovka s prejtem k pivu

Lahodný prejt na křupavém pečivu skvěle ladí s hořkostí piva a vytvoří ideální pochoutku na posezení s přáteli nebo večerní mlsání. Zdobení kysaným zelím, cibulkami a okurkou zvýší pikantnost těchto jednohubek.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Handour Handour

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 5 min

20 min (15 min příprava + 5 min tepelná úprava)

Suroviny pro 20 kusů

20kusů

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Do světlého zelí přidáme nakrájené papriky. Krok 2: Z rohlíků nakrájíme šikmé plátky a bagetku na kolečka. Krok 3: Prejty ohřejeme. S tmavým prejtem namažeme kolečka bagety, přidáme červené zelí a ozdobíme okurčičkou, cibulkou a paprikou. Krok 4: Světlým prejtem namažeme plátky rohlíků a přidáme pouze barevné zelí.

TIP: Báječné chuťovky - rady, tipy, inspirace

Zveřejněno 19. 2. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Chuťovka s prejtem k pivu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qxAzk

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Chuťovka s prejtem k pivu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qxAzk

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
prejt, prejt, zelí kysané, zelí sterilované červené, paprika čerstvá červená, cibulka, paprika čerstvá červená, rohlík, tmavá bageta

Přidat fotografie receptu