Polévka z červené čočky a rajčat
Polévka z červené čočky a rajčat je velmi jednoduchá, ale přitom tak dobrá. Navíc ji připravíme během chvíle. Krásně červenou polévku podáváme ozdobenou zakysanou smetanou a bazalkou.
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z červené čočky a rajčat
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lY8BV
Moje poznámka
Polévka z červené čočky a rajčat
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lY8BV
Nejnovější recepty
Perníkové medovníčky
Přidáno před 1 hodinou
Zdravý mrkvový dort s ořechy
Přidáno před 2 hodinami
Skvělá rýže po asijsku - jednoduše a bez rýžovaru
Přidáno před 2 hodinami
Kokosové lívance
Přidáno před 3 hodinami
Bulgur s krůtím masem
Přidáno před 4 hodinami
Citronovo-smetanové špagety
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Perníčky nejen na Vánoce (bez rafinovaného cukru, vhodné pro vegany)
Neregistrovaný před 2 sekundami
Smažená hlíva v kukuřičném těstíčku
Neregistrovaný před 3 sekundami
Cuketový perník bez lepku
Neregistrovaný před 3 sekundami
Pečená hlíva ústřičná s bedlou jedlou
Neregistrovaný před 3 sekundami
Sterilované cuketové zelí
Neregistrovaný před 4 sekundami
Cuketové zelí
Neregistrovaný před 8 sekundami
Dietní perníčky
Neregistrovaný před 10 sekundami
Cuketové zelí bez lepku
Neregistrovaný před 10 sekundami
Obalená hlíva ústřičná
Neregistrovaný před 11 sekundami
Mandlové placičky
Neregistrovaný před 12 sekundami
Suroviny:
rajče,
cibule,
olej,
čočka červená,
voda,
sůl,
pepř mletý,
smetana zakysaná,
bazalka čerstvá
Komentáře