Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čočková ciabatta

Červená čočka je skvělá díky krátké přípravě a neutrální chuti, kterou lze dobře kombinovat. Připravit z ní můžeme třeba lahodný salát, který podáváme na křupavé opečené ciabattě.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

poslirecept poslirecept

Středně náročný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min bez doby chladnutí

40 min (20 min příprava + 20 min tepelná úprava, bez doby chladnutí)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Čočku uvaříme a necháme ji vychladnout.   Krok 2: Česnek a cibuli oloupeme a nakrájíme, okurky a papriky nakrájíme na menší kousky. Krok 3: Pak čočku smícháme s ostatními ingrediencemi. Krok 4: Ciabattu rozkrojíme a opečeme na másle. Krok 5: Poklademe ji čočkovým salátem a ozdobíme nakrájenou cibulkou, petrželkou a nastrouhaným sýrem.

TIP: Co dobrého připravit z červené čočky

Zveřejněno 23. 2. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Čočková ciabatta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mZ7Dn

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Čočková ciabatta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mZ7Dn

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
čočka červená, česnek, cibule, paprika sterilovaná, okurky sterilované, majonéza, pepř mletý, sůl, ciabatta, máslo, cibulka jarní, petrželka, sýr ementál

Přidat fotografie receptu