Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bulgur s krůtím masem

Bulgur je dobře stravitelný, plný zdraví prospěšných látek a navíc ho připravíme velmi snadno. Je ideální, pokud se chceme stravovat zdravěji. Když k němu přidáme krůtí maso a hrášek, získáme lahodný a lehký oběd.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

past1978

Snadný

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 30 min

50 min (20 min příprava + 30 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Do vroucího vývaru vsypeme bulgur, osolíme a vaříme deset minut. Poté zakryjeme pokličkou a necháme bulgur vsáknout veškerou tekutinu. Krok 2: Krůtí maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na kostičky. Krok 3: Ve velké pánvi rozehřejeme trochu oleje, na něm zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli a orestujeme krůtí maso. Osolíme, opepříme, podlijeme vývarem a podusíme doměkka. Krok 4: Pak přidáme mražený hrášek a přebytečnou tekutinu zredukujeme. Vmícháme měkký bulgur a podle potřeby osolíme. Krok 5: Podáváme ozdobené nasekanou petrželkou.

Zveřejněno 23. 2. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bulgur s krůtím masem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o2AGk

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bulgur s krůtím masem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o2AGk

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
prsa krůtí, cibule, bulgur, hrášek mražený, sůl, pepř mletý, vývar masový, olej, petrželka

Přidat fotografie receptu