Bulgur s krůtím masem
Bulgur je dobře stravitelný, plný zdraví prospěšných látek a navíc ho připravíme velmi snadno. Je ideální, pokud se chceme stravovat zdravěji. Když k němu přidáme krůtí maso a hrášek, získáme lahodný a lehký oběd.
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bulgur s krůtím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2AGk
Moje poznámka
Bulgur s krůtím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2AGk
Nejnovější recepty
Perníkové medovníčky
Přidáno před 4 hodinami
Zdravý mrkvový dort s ořechy
Přidáno před 5 hodinami
Skvělá rýže po asijsku - jednoduše a bez rýžovaru
Přidáno před 5 hodinami
Kokosové lívance
Přidáno před 5 hodinami
Bulgur s krůtím masem
Přidáno před 6 hodinami
Citronovo-smetanové špagety
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Lahůdková krůtí rolka
Neregistrovaný před 7 sekundami
Sekaná z brambor a uzeniny
Neregistrovaný před 10 sekundami
Kyselica
Neregistrovaný před 12 sekundami
Kyselica z Otrokovic
Neregistrovaný před 12 sekundami
Ostřejší zelná polévka s domácí klobáskou
Neregistrovaný před 17 sekundami
Gulášová polévka s čabajkou
Neregistrovaný před 18 sekundami
Zelňačka podle "starýho" Habany
Neregistrovaný před 18 sekundami
Smetanová kapustovo-zelná polévka s houbami
Neregistrovaný před 21 sekundami
Zelnačka podle mojí maminky
Neregistrovaný před 24 sekundami
Krůtí masíčko v kabátku z anglické slaniny
Neregistrovaný před 26 sekundami
Suroviny:
prsa krůtí,
cibule,
bulgur,
hrášek mražený,
sůl,
pepř mletý,
vývar masový,
olej,
petrželka
Komentáře