Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ředkvičkový salát

Jednoduchý svěží salát z řeckého jogurtu a ředkviček ochutíme černou solí. Ta má výraznou chuť, která připomíná vařená vejce, salát tedy dobře dochutí. Salát podáváme samostatně s pečivem, nebo jako přílohu k jinému jídlu.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

poslirecept poslirecept

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Ředkvičky omyjeme, očistíme a nakrájíme na co nejtenčí plátky. Dáme je do mísy. Krok 2: K ředkvičkám přidáme řecký jogurt a najemno nasekanou pažitku. Také můžeme přidat nastrouhaný měkký salám. Krok 3: Do směsi pomalu přisypáváme černou sůl a průběžně ochutnáváme. Tato sůl je velmi aromatická s chutí i vůní vařených vajec. Krok 4: Salát servírujeme vychlazený jako přílohu, nebo s opečeným pečivem jako hlavní chod.

TIP: Další recepty s ředkvičkami

Zveřejněno 25. 2. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ředkvičkový salát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VOJ4o

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ředkvičkový salát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VOJ4o

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
ředkvičky, jogurt řecký, pažitka, sůl černá, salám měkký

Přidat fotografie receptu