Kroupy s hráškem a hlívou
Kroupy patří mezi klasické suroviny české kuchyně. Mají velký podíl vlákniny a mnoho vitamínů, proto určitě stojí za to zařadit je do našeho jídelníčku. Ochutnejte je s hráškem a hlívou a jistě si pochutnáte.
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kroupy s hráškem a hlívou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxAPp
Moje poznámka
Kroupy s hráškem a hlívou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxAPp
Nejnovější recepty
Požárské karbanátky
Přidáno před 3 hodinami
Škvarkové placky podle ČSN
Přidáno před 4 hodinami
Luxusní míša řezy
Přidáno před 5 hodinami
Ořechové řezy s krémem a marmeládou
Přidáno před 7 hodinami
Vinné klobásy s fenyklem a polentou
Přidáno před 23 hodinami
Květákové sabdží
Přidáno 2. 3. 2025 14:20
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čočkovo-houbové koule
Neregistrovaný před 9 minutami
Měkké čokoládové cookies
Neregistrovaný před 10 minutami
Vepřová roláda z plecka
Neregistrovaný před 17 minutami
Buchta - prošívaná deka
Neregistrovaný před 18 minutami
Buchta "Orgasmus"
Neregistrovaný před 28 minutami
Džus z cukety
Neregistrovaný před 31 minutami
Závin s nivou a vlašskými ořechy
Neregistrovaný před 33 minutami
Jablonecké lístkové řezy
Michaelka93 před 34 minutami
Malé bochánky
Neregistrovaný před 41 minutami
Buřtguláš
Pechova.veronika84 před 42 minutami
Suroviny:
krupky,
sádlo,
cibule,
hlíva ústřičná,
česnek,
tymián,
sůl,
pepř mletý,
hrášek mražený,
Komentáře