Ředkvičková pomazánka
Jednoduchá a svěží pomazánka z ředkviček je ideální na snídani nebo svačinu. Nastrouháním ředkvičky ztratí svou pikantní chuť, navíc je zjemní i tvaroh, který tvoří základ pomazánky.
Postup přípravy
Krok 1: Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a nakrájíme na malé kousky, nebo jej protlačíme kráječem na bramborový salát.
Krok 2: Ředkvičky nakrájíme na kousky nebo nastrouháme na hrubém struhadle, ztratí tak svou štiplavou chuť.
Krok 3: Pažitku nasekáme najemno. Vše smícháme s tvarohem a dosolíme.
Krok 4: Podáváme s čerstvým pečivem.
Zveřejněno 10. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ředkvičková pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2k1vN
Moje poznámka
Ředkvičková pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2k1vN
Nejnovější recepty
Kulajda se ztraceným vejcem
Přidáno před 23 minutami
Lokše s květákem
Přidáno před 3 hodinami
Ředkvičková pomazánka
Přidáno před 3 hodinami
Zapečené palačinky se zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
Pečivo plněné zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
Květák na tymiánu
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Makový závin
Petulka.sasanka před 7 minutami
Zapékaný květák
Vanika před 53 minutami
Buchta - prošívaná deka
Janahermiona@seznam.cz před 2 hodinami
Krémová polévka z brambor a cukety
Fitulka před 2 hodinami
Květáková polévka
Fitulka před 2 hodinami
Nejlepší špenát
Lady Smith před 2 hodinami
Opečené brambory
buriankarel před 3 hodinami
Krupicová kaše
Crazycupcake1 před 4 hodinami
Grilované pak choi (bok choy) s asijskou zálivkou
jurkovicova před 5 hodinami
Suroviny:
tvaroh polotučný,
ředkvičky,
pažitka,
vejce,
sůl
Komentáře