Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ředkvičková pomazánka

Jednoduchá a svěží pomazánka z ředkviček je ideální na snídani nebo svačinu. Nastrouháním ředkvičky ztratí svou pikantní chuť, navíc je zjemní i tvaroh, který tvoří základ pomazánky.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

lucie.haumerova

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 10 min

20 min (10 min příprava + 10 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a nakrájíme na malé kousky, nebo jej protlačíme kráječem na bramborový salát. Krok 2: Ředkvičky nakrájíme na kousky nebo nastrouháme na hrubém struhadle, ztratí tak svou štiplavou chuť. Krok 3: Pažitku nasekáme najemno. Vše smícháme s tvarohem a dosolíme. Krok 4: Podáváme s čerstvým pečivem.

TIP: Další inspirace na pomazánky s ředkvičkami

Zveřejněno 10. 3. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ředkvičková pomazánka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2k1vN

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ředkvičková pomazánka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2k1vN

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
tvaroh polotučný, ředkvičky, pažitka, vejce, sůl

Přidat fotografie receptu