Ředkvičková pomazánka
Jednoduchá a svěží pomazánka z ředkviček je ideální na snídani nebo svačinu. Nastrouháním ředkvičky ztratí svou pikantní chuť, navíc je zjemní i tvaroh, který tvoří základ pomazánky.
Postup přípravy
Krok 1: Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a nakrájíme na malé kousky, nebo jej protlačíme kráječem na bramborový salát.
Krok 2: Ředkvičky nakrájíme na kousky nebo nastrouháme na hrubém struhadle, ztratí tak svou štiplavou chuť.
Krok 3: Pažitku nasekáme najemno. Vše smícháme s tvarohem a dosolíme.
Krok 4: Podáváme s čerstvým pečivem.
Zveřejněno 10. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ředkvičková pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2k1vN
Moje poznámka
Ředkvičková pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2k1vN
Nejnovější recepty
Naše oblíbené muffiny
Přidáno před 20 minutami
Kulajda se ztraceným vejcem
Přidáno před 3 hodinami
Lokše s květákem
Přidáno před 6 hodinami
Ředkvičková pomazánka
Přidáno před 6 hodinami
Zapečené palačinky se zeleninou
Přidáno před 6 hodinami
Pečivo plněné zeleninou
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelný salát s mrkví a medovou zálivkou
wimra před 1 hodinou
Placičky z brokolice
monyss před 1 hodinou
Vepřové plátky s libečkem z papiňáku
RomanaMonika před 1 hodinou
Špagety se smetanovo-tuňákovým přelivem
Elen0766 před 2 hodinami
Cookies s kousky čokolády
Iwana666 před 2 hodinami
Makový závin
Petulka.sasanka před 2 hodinami
Zapékaný květák
Vanika před 3 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Janahermiona@seznam.cz před 4 hodinami
Krémová polévka z brambor a cukety
Fitulka před 5 hodinami
Květáková polévka
Fitulka před 5 hodinami
Suroviny:
tvaroh polotučný,
ředkvičky,
pažitka,
vejce,
sůl
Komentáře