Celerová sekaná
Na přípravu této dobré a šťavnaté sekané nepotřebujete žádné maso. Základ tvoří uvařený a nastrouhaný celer, ke kterému přidáte další zeleninu. Sekanou upečte v troubě zabalenou do alobalu.
Postup přípravy
Krok 1: Celer uvaříme do poloměkka a prochladlý najemno nastrouháme.
Krok 2: Přidáme nahrubo nastrouhanou mrkev a ostatní suroviny, zamícháme a podle potřeby zahustíme strouhankou.
Krok 3: Necháme hodinu odpočinout, aby se vlhkost vsákla do strouhanky a krupice.
Krok 4: Alobal potřeme olejem a posypeme strouhankou.
Ze směsi utvoříme váleček, zabalíme ho do alobalu a pečeme na plechu 20 minut při teplotě 180 °C. Krok 5: Pak alobal odstraníme a zprudka dopečeme dozlatova.
Ze směsi utvoříme váleček, zabalíme ho do alobalu a pečeme na plechu 20 minut při teplotě 180 °C. Krok 5: Pak alobal odstraníme a zprudka dopečeme dozlatova.
Zveřejněno 10. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Celerová sekaná
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o26Q3
Moje poznámka
Celerová sekaná
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o26Q3
Nejnovější recepty
Lokše s květákem
Přidáno před 3 hodinami
Ředkvičková pomazánka
Přidáno před 3 hodinami
Zapečené palačinky se zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
Pečivo plněné zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
Květák na tymiánu
Přidáno před 3 hodinami
Celerová sekaná
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapékaný květák
Vanika před 33 minutami
Buchta - prošívaná deka
Janahermiona@seznam.cz před 1 hodinou
Krémová polévka z brambor a cukety
Fitulka před 2 hodinami
Květáková polévka
Fitulka před 2 hodinami
Nejlepší špenát
Lady Smith před 2 hodinami
Opečené brambory
buriankarel před 3 hodinami
Krupicová kaše
Crazycupcake1 před 3 hodinami
Grilované pak choi (bok choy) s asijskou zálivkou
jurkovicova před 5 hodinami
Hovězí po burgundsku - Boeuf Bourguignonne podle Julii Child
Hedus9 před 5 hodinami
Suroviny:
celer,
mrkev,
hrášek sterilovaný,
kukuřice sterilovaná,
fazole červené,
vejce,
sůl,
koření do mletého masa,
česnek,
petrželka,
krupice,
moučka škrobová,
olej,
strouhanka
Komentáře