Švýcarské suflé
Slané sýrové suflé je lahodný předkrm, který je díky sněhu z bílků krásně nadýchaný. Během pečení velmi nabyde na objemu a na povrchu se utvoří zlatá kůrka. Pro příjemnou vůni přidáme i trochu oregana.
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Švýcarské suflé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYXz6
Moje poznámka
Švýcarské suflé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYXz6
Nejnovější recepty
Muffiny s Nutellou
Přidáno před 1 minutou
Rajčatovo-okurkový salát s mátou
Přidáno před 47 minutami
Salát Little Gem s ořechy
Přidáno před 51 minutami
Rychlý salát z raného zelí
Přidáno před 56 minutami
Salát z jarní zeleniny
Přidáno před 1 hodinou
Salát z cherry rajčátek s bazalkou
Přidáno před 1 hodinou
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vydatná česneková polévka
bludicky před 29 minutami
Brynzové noky na špenátu
wimra před 1 hodinou
Pravá gulášová polévka
Blazenka před 1 hodinou
Kuřecí játra na paprikách
Sahula před 2 hodinami
Rychlá žampionová polévka
Blazenka před 3 hodinami
Kuřecí prsa v zeleninové krémové omáčce
Chabal před 3 hodinami
Kuřecí nudličky s kapustou
Dagemar před 3 hodinami
Kuřecí játra s protlakem a zeleninou
Mira74 před 3 hodinami
Boloňské špagety s mletým masem podle Petry
Radka310 před 6 hodinami
Suroviny:
máslo,
sýr nastrouhaný,
žloutek,
mléko,
mouka hladká,
bílek,
koření oregáno,
sůl,
tuk,
mouka
Komentáře