Pepřová omáčka s gorgonzolou
Krémovou omáčku ze smetany a zeleného pepře připravíme za pár minut. Výraznou chuť pepře můžeme ještě doplnit slanou gorgonzolou, omáčka tak bude ještě lahodnější. Podáváme ji například ke steakům či vepřové panence.
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pepřová omáčka s gorgonzolou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ER6Pk
Moje poznámka
Pepřová omáčka s gorgonzolou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ER6Pk
Nejnovější recepty
Pepřová omáčka s gorgonzolou
Přidáno před 3 hodinami
Zapečené palačinky se zeleninovo-masovou náplní
Přidáno před 4 hodinami
Roláda z kuřecích prsních řízků
Přidáno před 4 hodinami
Veselé košíčky s kytičkou
Přidáno před 4 hodinami
Velikonoční bábovičky
Přidáno před 5 hodinami
Čínské palačinky s jarní cibulkou
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Segedínský guláš
ferkoova44 před 1 hodinou
Pokroutky neboli kraple
Merylas před 3 hodinami
Expres kuře na paprice
Eonymus před 4 hodinami
Knedlík s vajíčkem
lunav1 před 5 hodinami
Rajská omáčka
lunav1 před 5 hodinami
Plněné papriky s rajskou omáčkou
lunav1 před 5 hodinami
Karamelový koláč s tvarohem
MonkaF před 6 hodinami
Vepřová játra - luxusní
Pecka před 6 hodinami
Sloní žrádlo
Pecka před 6 hodinami
Kořeněná polévka s bílými fazolemi zahuštěná vločkami
EliHo před 10 hodinami
Suroviny:
smetana na vaření,
sůl,
pepř zelený,
vývar masový,
gorgonzola
Komentáře