Suroviny
Porce: 1 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 332 kJ / 318 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,68 g |
Tuky | 13,36 g |
Vláknina | 13,75 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 328 mg |
Sůl | 0,76 g |
Sacharidy | 22,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapékaná zeleninová směs / dietni
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wmo1
Moje poznámka
Zapékaná zeleninová směs / dietni
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wmo1
Nejnovější recepty
Sýrová roláda se šunkou
Přidáno před 1 hodinou
Lahodný salát vhodný i pro diabetiky
Přidáno před 4 hodinami
Domácí bylinkové tagliatelle
Přidáno před 12 hodinami
Turecká vejce
Přidáno před 17 hodinami
Pikantní květák se zastřenými vejci (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 4. 4. 2025 18:16
Špagety s kuřecím masem a bazalkovým pestem
Přidáno 4. 4. 2025 14:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mrkvový beránek
BlankaPrerovska před 1 hodinou
Sváteční koláčky
Ivcatkoo před 2 hodinami
Pečené kuřecí stehno na kapustičkách a baby karotce
Janinka85 před 3 hodinami
Moučník pro nenáročné
Marv69 před 3 hodinami
Hluchavková polévka
phonzajkova před 3 hodinami
Uzený guláš
uhor13 před 3 hodinami
Staročeská olejová bábovka
Nadalka před 4 hodinami
Krkovička se staročeským zelím
adelaku před 5 hodinami
Cheesecake
PavelK33 před 5 hodinami
Tématické fráze:
zapečená zelenina dietní,
zapékaná zelenina,
recepty na dietní jídla,
zapékaná jídla,
recepty dietní jídla,
dietní jídla,
dietní jídla recepty,
dietní zapečená zelenina,
zeleninová směs,
zapečená zeleninová směs,
zeleninová jídla recepty,
pokrmy ze zeleniny,
zeleninové jídlo,
dietní zapékaná brokolice,
dietní zapékané těstoviny,
zapekana brokolice dietni,
zapekáné jídlo,
zapékané jídla,
dietní jidlo,
dietny jidla
Suroviny:
brokolice,
cuketa,
květák,
rajče,
jogurt bílý,
vejce,
hořčice,
sůl bylinková,
pažitka,
petrželka,
bazalka čerstvá
Komentáře (6)