Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Gnocchi s houbami

Gnocchi jsou v poslední době velmi oblíbeným a vyhledávaným pokrmem, zejména z důvodu úspory času. Ve vysoké kvalitě je pořídíte téměř v každém obchodě s potravinami. Zkuste je připravit s vepřovým masem, houbami a krémovou omáčkou z Lučiny a smetany.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Veruncicka

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 45 min

60 min (15 min příprava + 45 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Maso omyjeme, očistíme a nakrájíme na nudličky. Krok 2: Gnocchi uvaříme podle návodu na obalu. Krok 3: Na hlubší pánev dáme sádlo, na kterém osmažíme ze všech stran masové nudličky. Po usmažení, přidáme k masu najemno nakrájenou cibuli a krátce osmažíme. Krok 4: K masu přidáme houby, osolíme, opepříme, podlijeme horkým vývarem a dusíme do změknutí masa asi 30-45 minut. Krok 5: Když máme maso měkké, přidáme Lučinu, kterou necháme rozpustit, zalijeme smetanou a necháme přejít varem. Krok 6: Do masové směsi vmícháme předem uvařené noky, prohřejeme a úplně na konec přidáme najemno nakrájenou petrželku.

Zveřejněno 24. 3. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Gnocchi s houbami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/G6QzQ

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Gnocchi s houbami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/G6QzQ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
plecko vepřové, sádlo vepřové, cibule, noky bramborové, houby, sůl, pepř mletý, smetana ke šlehání, lučina, petrželka

Přidat fotografie receptu