Quinoa kaše přes noc
Pokud rádi začínáte den něčím sladkým k snídani, nenechte si ujít tuto lahodnou kaši z quinoy. Připravíte ji den předem a druhý den ráno se můžete bez čekání pustit do jídla. Navíc je tato kaše velmi zdravá a dodá vám spoustu energie.
Postup přípravy
Krok 1: Quinou uvaříme podle návodu na obalu.
Krok 2: V míse prošleháme jogurt s mlékem a medem. Poté přidáme vločky, quinou, borůvky a 20 g dýňových semínek. Poradně promícháme. Mísu zakryjeme a dáme přes noc do lednice.
Krok 3: Ráno kaši rozdělíme do 4 misek a podáváme ji s trochou řeckého jogurtu, fíky a mandlovým máslem.
Krok 4: Pro sladší chuť můžeme kaši ještě zakápnout medem a nakonec ji dozdobíme zbylými dýňovými semínky.
Zveřejněno 29. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Quinoa kaše přes noc
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VO0nB
Moje poznámka
Quinoa kaše přes noc
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VO0nB
Nejnovější recepty
Kuřecí polévka s pórkem
Přidáno před 5 hodinami
Žampiony se zeleninou pečené v pečence
Přidáno před 11 hodinami
Sezamové sušenky
Přidáno před 13 hodinami
Ředkvičky naložené v jablečném octu
Přidáno před 13 hodinami
Hrnkové řezy s tvarohem a marmeládou
Přidáno před 16 hodinami
Kapustičky s mandlemi a krustou z parmazánu
Přidáno 30. 3. 2025 16:22
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Asijský pikantní zelný salát
Sahula před 3 hodinami
Kuřecí na pepři a slanině
Janet.P před 4 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Milanito před 5 hodinami
Obalovaný gothaj
radekfiala před 5 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
83spacir před 7 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
TherreSka před 7 hodinami
Knedlíky houskové - postup při výrobě - tvarování
Fitulka před 7 hodinami
Carpaccio z pečené červené řepy
Fitulka před 7 hodinami
Banánová buchta - hrnková
gahim před 7 hodinami
Miliónová polévka
Fitulka před 7 hodinami
Suroviny:
med,
jogurt řecký,
mléko,
quinoa,
semínka dýňová,
borůvky,
vločky ovesné jemné,
fíky,
máslo mandlové
Komentáře