Pikatní polévka z červené čočky
Polévka z červené čočky je díky rychlé přípravě velmi oblíbená. Zkuste do ní tentokrát přidat řapíkatý celer, mrkev a špetku kajenského pepře. Skvělé chuti docílíte i použitím domácího kuřecího vývaru.
Suroviny pro 6 porcí
1 hrnek = 250 ml
6porcí
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikatní polévka z červené čočky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpRvr
Moje poznámka
Pikatní polévka z červené čočky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpRvr
Nejnovější recepty
Brynzové halušky III
Přidáno před 6 hodinami
Roláda z mladého špenátu
Přidáno před 7 hodinami
Krůtí plátky se zeleninou
Přidáno před 12 hodinami
Andělská čokoláda
Přidáno před 15 hodinami
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno 7. 4. 2025 18:04
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno 7. 4. 2025 17:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Asijská kuřecí polévka s kukuřicí
Makyse před 5 hodinami
Dušený květák
Eva_H před 5 hodinami
Uzená kuřecí stehna s hruškou na cibuli
Lucie1001 před 6 hodinami
Pikantní čočka
Benetka před 6 hodinami
Víkendová valašská kyselice
michaelatomastikova999 před 6 hodinami
Pikantní zelňačka s fazolemi, bramborem a klobásou
El.Magios před 7 hodinami
Cikánský řízek
lidunka76 před 7 hodinami
Šneky Pizza
jakub@V před 9 hodinami
Zapečená brokolice se žampiony a bramborami
Pepajz před 9 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
gully před 9 hodinami
Suroviny:
olej olivový,
cibule,
česnek,
mrkev,
celer řapíkatý,
protlak rajčatový,
paprika čerstvá červená,
pepř cayenský,
sůl,
pepř mletý,
vývar kuřecí,
čočka červená
Komentáře